+359 2 9628686

БЪРЗА И СИГУРНА ДОСТАВКА

МОЩТА НА БРАНДА

Силния бранд улеснява избора, създава идентичност и насочва клиента в посока, на която може да се довери, в комуникационната буря на дигиталният свят.

Това твърдение важи с пълна сила за немският бранд GEFU. Бранда олицетворява всичко позитивно свързано с тръпката от готвенето и насладата на перфектното ястие – иновативни продукти, най-високо качество, надеждна изработка, устойчиви и висококачествени материали, гарантиращи удовлетвореността на клиента!

GEFU предотставя доверие, винаги и навсякъде, за своите клиенти, дистрибутори, партньори и служители. Така е било, така е и така ще бъде!

                                                                                                                       

                          

ФИЛОСОФИЯ


Устойчивостта играе все по-важна роля в световен мащаб, включително в GEFU. С нашите разнообразни мерки за устойчивост искаме да дадем много личен принос за опазването на околната среда и бъдещето на нашите деца. Защото, ако искате да промените света положително, трябва да започнете от себе си и да давате добър пример стъпка по стъпка. Те включват например нашите нови, особено издръжливи продукти Storeganizer, които улесняват съхранението и организирането на храната и в същото време помагат за избягване на пластмасовите отпадъци.

           

 

ЕДНА МАРКА, ВСИЧКИ ТЕМИ


GEFU е една от водещите марки в Германия в кухненския сектор. Нашата атрактивна и широка гама убеждава с ясна концепция с индивидуални продуктови гами за всяка възможна кухня: „Няма невъзможни неща“. В момента колекцията на GEFU включва над 600 висококачествени кухненски инструмента в 14 вълнуващи теми. Там нашите клиенти и партньори ще намерят всичко необходимо за аранжиране, приготвяне, сервиране и наслада под една марка. В същото време ние продължаваме да се фокусираме върху динамичния растеж и непрекъснато разширяваме нашата продуктова гама, за да останем силната марка, на която имате доверие в бъдеще.

        

    

ВЕЧЕН ДИЗАЙН С ХАРАКТЕР


Елегантният, функционален дизайн и вниманието към детайла са всичко в основата на GEFU. Идеята за нов продукт обикновено започва със спонтанна идея и първите, мимолетни скици. Това води до нови мисли и нови рисунки не само в офиса, но и у дома и в движение. Понякога дори и на по бира. Всеки продукт трябва да има свой собствен характер, нещо, което да дава на всеки клиент увереното усещане, че е избрал точно правилния кухненски инструмент.

Идеите за нови продукти винаги се създават на място в GEFU. В следващата стъпка дизайните отиват при творческия партньор на компанията, известното берлинско дизайнерско бюро invivo design.

    

    

INVIVO ДИЗАЙН


Dennis Becker, Christoph Wiehle и техният екип перфектно оформят идеите и концепциите от Eslohe, на компютъра, в моделирането и с 3D принтер. След това, стъпка по стъпка, внимателно се проверява дали пропорциите отговарят, материалите са подходящи, усещането е правилно и всичко работи, както са си представяли изобретателите. Веднага след като първият прототип е завършен, продължава фината работа и коригирането дори на най-малките детайли. Само когато всичко си пасва точно и изглежда перфектно, идеята може най-накрая да се превърне в продукт. Често отнема година или повече, за да се случи това.

Резултатът е перфектно функциониращи, висококачествени кухненски инструменти, които редовно печелят награди за своя първокласен дизайн и принадлежат на всяка модерна кухня.

    

  

 

СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ...


Устойчивостта засяга всички нас. Ето защо ние от GEFU се опитваме да поемем социална отговорност: икономическа, екологична и социална. Започва с факта, че всички наши продукти работят без електричество, лесни са за използване, не консумират енергия и пестят ценни ресурси. Освен това, благодарение на техните висококачествени материали и внимателна обработка, те са особено издръжливи и дълготрайни, което се доказва от нашите дълги гаранционни периоди и процент на рекламации от само 0,3%. Ако нещо действително е дефектирало, ние разполагаме с богат избор от резервни части, които значително удължават жизнения цикъл на продукта.

   

  

... И НИЕ СМЕ ТАМ!


В Eslohe също стартирахме широк набор от мерки за постепенно намаляване на потреблението на пластмаса и хартия. Това включва въвеждането на безхартиен офис, дигитализирани фактури и цялостно избягване на отпадъци от опаковки от картон, хартия и фолио. На покрива на новия ни логистичен център беше инсталирана фотоволтаична система, която в бъдеще ще ни захранва с електричество. Ние напълно преобразувахме нашето осветление с LED светлина, разчитаме на електромобили за нашите фирмени превозни средства и инсталирахме зарядни станции за нашите служители и гости на компанията.

Като традиционна компания, регионалната и социална ангажираност винаги са били важни крайъгълни камъни на устойчивото мислене и действие. Ние съзнателно работим с надеждни местни партньори като печатници, фотографи или строители на щандове, подкрепяме много социални проекти около нашето местоположение и също така сме ангажирани с семинарите на CARITAS и фондацията KinderHerz.

Всичко това може да са само малки стъпки по отношение на устойчивостта, но те се добавят и ние сме на прав път. Защото, когато светът се промени, ние също трябва да се променим. За нашата среда, нашата компания и за нашите деца.

   

   

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО


Високо налягане и силно механично напрежение, топлина във фурната и смразяващо студено. Всеки ден кухненските инструменти трябва да постигат нови най-добри резултати. Острието винаги трябва да е остро, дръжката да има добър захват и механизмът трябва да функционира надеждно през целия живот на продукта. За да се гарантира, че ще остане такъв и че всички продукти отговарят на най-строгите изисквания и стандарти, няма компромиси, когато става въпрос за качество в GEFU.

Ние не само проверяваме нашите продукти вътрешно, но също така  голяма част от тях са проверени от TÜV Rheinland за безопасност, функционални свойства, използваемост и хигиена като част от нашето външно осигуряване на качеството. TÜV присъжда само печат за качество „LGA tested“ и „LGA tested Quality“ на продукти, които отговарят на най-високите стандарти и отговарят напълно на предназначението си.

Използването на висококачествени материали, перфектната изработка и последващият последователен контрол на качеството водят до особено висока устойчивост и издръжливост на нашите кухненски инструменти. Следователно ние сме в състояние да дадем 5-годишна гаранция за всички продукти и 20-годишна гаранция за някой ексклузивни артикули на GEFU. По този начин всеки клиент може да бъде сигурен, че купува продукт, който надеждно ще го съпътства в откриването на готварските му умения дълги години напред. Гарантирано.

    

    

ЛЮБИМ НА КЛИЕНТА


Кулинарните артисти и ценители обичат GEFU, което се доказва не само от постоянно нарастващите цифри на продажбите. Нашите продукти редовно се класират от потребителите, като техни фаворити и са получили множество награди. Например потребителската награда „Кухненска иновация на годината®“ или знака за одобрение „Любима марка“.

     

    

GEFU С ЕДИН ПОГЛЕД 


Нашата гама непрекъснато се разширява и се стремим да можем да предлагаме на нашите патрньори атрактивни цялостни решения и  бъдеще. С местоположение в Еслое нашият нов, модерен централен склад с 2500 палетни места, ще осигури гладка логистика.

В GEFU има забележимо приятна работна атмосфера и РАБОТАТА В ЕКИП е много важна. GEFU непрекъснато расте и създава работни места за креативни умове, които се радват на промяната и очакват нови предизвикателства. Предлагаме работа в интересни сфери на дейност, равни възможности, високи възможности за личностно развитие и сигурност на работното място.

    

   

АТРАКТИВНА ОФЕРТА


Продуктите на GEFU могат да бъдат разпознати по тяхната изключителна функционалност, първокласно качество и вечен дизайн. Нашата колекция в момента включва над 700 кухненски инструмента в 14 теми и нашите продукти се предлагат от над 2000 търговци в цяла Германия и в чужбина.

   

   

FACEBOOK, YOUTUBE, BLOGGERS & CO.


Значението на интернет и социалните медии за успешния маркетинг непрекъснато нараства. Следователно използването на социалните мрежи също е важна част от корпоративната комуникация в GEFU. Ние използваме всички подходящи дигитални платформи и си сътрудничим с успешни блогъри и инфлуенсъри, за да подкрепяме професионално нашите партньори и клиенти и непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги на базата на диалог.

    

    

 

 

НОВИНИ
КАТАЛОГ

 

 

РАБОТА ПРИ НАС