+359 2 9628686

БЪРЗА И СИГУРНА ДОСТАВКА

МОЩТА НА БРАНДА

Силния бранд улеснява избора, създава идентичност и насочва клиента в посока, на която може да се довери, в комуникационната буря на дигиталният свят.

Това твърдение важи с пълна сила за немският бранд GEFU. Бранда олицетворява всичко позитивно свързано с тръпката от готвенето и насладата на перфектното ястие – иновативни продукти, най-високо качество, надеждна изработка, устойчиви и висококачествени материали, гарантиращи удовлетвореността на клиента!

GEFU предотставя доверие, винаги и навсякъде, за своите клиенти, дистрибутори, партньори и служители. Така е било, така е и така ще бъде!

 

ОТКРИЙТЕ СВОЯТА КУЛИНАРНА АРТИСТИЧНОСТ

Поканете приятели, опитайте нови съставки и вълнуващи рецепти, бъдете креативни – заедно! Готвенето е удоволствие и забавление за всеки, особено когато използвате кухненските аксесоари и прибори за готвене на GEFU. Те са лесни за употреба, помагат при подготовката на продуктите за готвене и най-важното – спестяват Ви време. Време, което можете да използвате, за да изследвате изкуството на кулинарията, време, което можете да използвате, за да прекарате с близките си, и не на последно място – време, което да прекарате в наслада от домашно приготвени кулинарни шедьоври и разбира се – чаша добро вино!

СИЛАТА НА GEFU

Рязане. Рендосване. Кълцане. Оформяне. Пресоване. Барбекю. Пържене. Овкусяване. Кафе.Чай. Декориране. Сервиране. Аранжиране.

GEFU предлагат на всеки хоби готвач или ентусиазиран кулинар всичко, от което може да имат нужда. Всичко, за всеки повод: от неделен „брънч“ до семейно барбекю в градината, от изваждане на сърцевината на плодове и зеленчуци, до тяхното почистване и съхраняване, от задушаване на продукти до печене, от закуска до вечеря и от фино до едро смиляне, нарязване и декориране. С разнообразната гама прибори и аксесоари GEFU, всеки любител или професионален готвач ще открие не само, че всичко може да бъде лесно и бързо, но същевременно ще открие и своето вдъхновение и различни тематични възможности за експериментиране с нещо ново!

ИСТОРИЯТА НА УСПЕХА

Висококачествените прибори и аксесоари на GEFU са лесно разпознаваеми, благодарение на отличната им функционалност, първокачествени материали и дизайн, в който може да се влюби всеки човек. Те са лесни за използване, надеждни при употреба и удобни в ръката. На тази атрактивна комбинация от стил и функционалност се радват, не само немските кулинари, но и тези по целия свят!

Дългогодишната компания от Еслохе се е превърнала в успешен и водещ бранд в сферата на кухненските прибори и аксесоари. Продуктовата гама постоянно се увеличава, за да може да подсигури динамичен растеж. На този етап GEFU предлага повече от 500 артикула в 55 страни, постоянно разширявайки своята колекция на различни и нови пазари.

СЪЗДАНЕНИ С ХАРАКТЕР

Елегантност, функционалност и любов към детайлите – това са основните приоритети в GEFU. Тази страст и стремеж към перфекционизъм може да бъде усетена във всеки нов проект и дизайн на екипът отговарящ за това. Идеята за нов продукт обикновенно започва със спонтанна идея, последвана от груби скици на ръка. Те дават свобода на мислене и експериментиране с нови скици и рисунки, отново и отново, не само в офиса, но и у дома, по време на пътуване или дори в бара – на салфетка или подложка за халба добре охладена бира! Този творчески процес може да отнеме седмици или понякога дори месеци. Все пак, екипът от дизайнери търси не само функционалност и атрактивен външен вид, но и индивидуалност – уникалността на всеки артикул, нещото, което помага на клиентите да вземат по-лесно решение при избора на прибори и аксесоари, след което да изпитат чувството на удовлетвореност от направения правилен избор!

ПРЕВЪЗХОДСТВО

Перфектна функционалност, високо качество, първокласен дизайн и удоволстие при употреба. Това са четирите основополагащи камъка според философията на GEFU. Те биват ценени не само от кулинарите у дома, но и от най-важните професионалисти и съдии в кулинарната индустрия – оценяващи желаните иновации и дизайн! Списъкът със спечелилите отличителни награди кухненски прибори и аксесоари на GEFU е дълъг и богат. Сред наградите са награда „RED DOT” – международен конкурс за продуктов дизайн, както и други местни и международни отличия. Цялата общност на Еслохе се гордее особено много с факта, че GEFU е избран за любим бранд от немски потребители.

 

ЗДРАВИ КОРЕНИ

GEFU е компания, която силно вярва в своите корени и е тясно свързана с Еслохе. Собственикът и по-голямата част от служителите са местни жители. С много усилия и вложена енергия, компанията непрестанно се развива и повишава своите продажби. Това е най-видно в последнитте години. През 2016 г. компанията инвестира в построяването на високомодерна база в Еслохе. Това показва едновременно отдаденоста към мястото на основаване и е символ на здравите корени и куража да се инвестира и залага на иновации в региона на Зауерланд в западната част на Германия.