Тези нови кухненски помощници от GEFU са перфектните су-готвачи за майстори и любители готвачи, които обичат да бъдат прецизни. Измерването е два пъти по-лесно с дуета мерителни чаши METI от GEFU, защото досадното изплакване между процесите на измерване е спестено. След това шпатулата за тесто DUTTO 2 в 1 осигурява максимално удоволствие от готвене и печене - за ньоки, тесто за пица и двуетажни торти за рожден ден. И накрая, кухненските пинсети ESATTO ви позволяват да захващате, обръщате, сервирате и подреждате с най-голяма прецизност. Това са новите тайни оръжия на GEFU за най-доброто кулинарно изкуство.


Комплект мерителна чашка METI, 2 бр

Само новият комплект мерителни чаши METI от GEFU може да измерва и дозира прецизно и все още спестява място. Измерете, загрейте и гответе два пъти с тези кухненски джаджи. С мерки на всички общи единици (ml, ccm, fl. Oz, чаши (САЩ), захар, брашно, ориз), двете METI чаши се различават само по обема на пълнене от 500 ml и 1000 ml и дръжката на по-голямата мерителна чаша . С удобните за изливане улей съставките за готвене и печене могат да се дозират удобно и лесно. Нечупливото боросиликатно стъкло е подходящо за микровълнова фурна и съдомиялна машина. Измерването по-красиво е възможно само с METI!


Лопатка за тесто DUTTO 2 части

GEFU вече има нещо за всеки, който обича сам да приготвя паста, хляб, пица или печива: шпатулата DUTTO. Практичният помощник 2 в 1 реално спестява време при приготвяне на тесто. Със здравата ъглова резачка за тесто, изработена от висококачествена неръждаема стомана, всяко тесто може да се разпределя бързо и равномерно. Приложената скала за измерване (cm / инч), включително таблица за преобразуване (чаша, супена лъжица, чаена лъжица, fl.oz, ml), осигурява още по-голяма прецизност. Практично заобленият пластмасов скрепер също така улеснява смесването и прехвърлянето на тестото и изстъргването на купата за тесто до последния остатък.Дръжките на двата специалиста за тесто са удобни и безопасни за хващане благодарение на тяхната ергономична форма.


Кухненска пинсета ESATTO

Дайте нещо определено на ястието? Това е възможно с многофункционалните професионални кухненски пинсети ESATTO от GEFU. Перфектен за целенасочено и безопасно захващане на скариди, зеленчуци и други съставки. ESATTO обещава оптимална поддръжка за филигранна работа при сервиране на менюта или десерти, както и сигурно захващане при обръщане на храна на скара - истински всеобхватен талант. Висококачествените пинсети от неръждаема стомана прилягат в ръката, а профилът им на захващане осигурява безопасно боравене при всяко приложение. ESATTO се почиства лесно в съдомиялна машина и след това може да се прибере на примката за окачване, за да спести място.

Кухненски инструменти от GEFU: Функция, дизайн и качество в съвършенство

GEFU не спира да ни изненадва с изключителни идеи и иновации за креативна, модерна кухня. И едно нещо е сигурно: всеки, който избере кухненски инструмент от GEFU, може да бъде сигурен, че функционалност, дизайн и качество са влезли в перфектна комбинация. Продуктите на GEFU вдъхновяват отново и отново със своята висококачествена изработка, лесна работа и нещо определено за повече вдъхновение в кухнята.